Lidt om mig

 

 

Jeg er født i 1965 og jeg har i årtier nysgerrigt søgt svar på, hvorfor vi mennesker er her på jorden. Min første spirituelle følelse jeg husker, var da jeg ca. 10 år gammel spurgte min mor, ”Hvorfor er jeg Lise”? Dette spørgsmål var en kende for udfordrende for hende, hvorfor svaret udeblev og årene gik, alt imens jeg ubevidst ventede på svaret.

Der skulle gå yderligere 20 år, før jeg fik mulighed for at opleve på egen krop og sjæl, at det ikke er tilfældigt, hvorfor ”jeg er mig”, idet jeg har oplevet flere regressioner på tidligere liv. Oplevelser som har bestyrket mig i troen på, at der er et liv efter døden.

At opleve disse regressioner var årsag til, at jeg åbnede mere og mere op for den spirituelle verden og i de efterfølgende årtier, har jeg nysgerrigt søgt mere viden.

Det har dog undervejs været en udfordring for mig at finde fodfæste i livet, dette i forsøget på at holde begge ben på jorden, samtidig med følelsen og troen på, at der er mere ”derude”. Når jeg ser tilbage, har jeg nok gjort et ihærdigt forsøg på at tilpasse mig samfundet og derved skubbet min spirituelle interesse og forståelse lidt i baggrunden.

Jeg har gennem årtier arbejdet indenfor sundhedssektoren samt det pædagogiske felt og jeg har altid nydt at arbejde med mennesker. Dette har givet mig en god ballast og livserfaring i forståelsen for, at vi alle er forskellige og unikke mennesker, som skal respekteres samt accepteres for den vi er. Vi kommer alle med hver vores fortid, en fortid som har været med til at forme os til den vi er i dag.

Tilbage i 2001, var jeg på en workshop hos Marion Dampier-Jeans, som dengang bekræftede mig i, at healer ”vejen” ville være oplagt for mig. Jeg skulle dog helt frem til oktober 2017, før jeg startede på healeruddannelsen hos Kosmoscentret v/ Steen og Ingelise Landsy. Undervejs i dette forløb har troen taget endnu mere form og styrke, så jeg nu kan mærke, at jeg både i tanker og følelser har fundet mig til rette i livet og derfor glæder mig til at videregive healing til dig gennem de fantastiske energier universet indeholder.

Uddannelse:

2017-2019: Kosmos healer modul 1 og 2 v/Kosmos center.

2019-2020: Påbegyndt clairvoyance uddannelse hos Maya Fridan.

Kurser:

2001: Weekend workshop hos Marion Dampier-Jeans.

2018: Weekend workshop: Udforsk din kontakt til guider og afdøde/Kosmos center.

2018: 3 dages workshop: Lær at meste dine clairvoyante evner/Kosmos center.