Min måde at heale på

 

 

Som kosmos healer arbejder jeg med én spirituel healingsenergi, hvilken udtrykker sig gennem 12 forskellige healings metoder. Udover at indstille mig på healingsenergien, arbejder jeg også bevidst i tankerne under healingsprocessen. Vi mennesker er alle forskellige og vores fysiske som psykiske trivsel, er ikke nødvendigvis ens fra dag til dag. Dette er årsag til, at Kosmos healing består af at finde den healings metode, som på dagen er den mest givende for dig. Metoden finder vi sammen via en samtale/energitest, kort forinden jeg påbegynder healingen.

Den healings form jeg tilbyder, er ikke som den mere velkendte, hvor du ligger på en briks. Derimod foregår healingen ved, at du sætter dig behageligt til rette på en stol. Herefter giver jeg dig healing via fysisk kontakt samt jeg healer også dine forskellige auralag. Ved healing af auralagene, holder jeg mine hænder ca. 5-10 cm fra din krop. Under healingen, oplever jeg nogle gange at modtage ”billeder”/impulser til, hvad der kan være medårsag til dine symptomer.

Jeg er af den overbevisning, at psyken og fysikken er tæt forbundet. Når vores liv byder på ubehagelige eller smertefulde oplevelser, aktiverer dette vore tanker og følelser, hvilke kan sætte sig som ubalancer og blokeringer i vores krop.

Får vi ikke bearbejdet disse ubalancer/blokeringer, kan de udvikle sig som fysiske smerter. Faktorer som kan påvirke vores fysiske tilstand og hvor healing kan være med til at åbne op for mere positive energier, kan eksempelvis være:

 

Stress.

Sorg/traume.

Uhensigtsmæssige tankemønstre.

 

Jeg tilbyder også at køre ud, hvis det for dig er nemmere, at jeg kommer hjem til dig. Dette kræver blot, at du har et rum og to stole, hvor jeg uforstyrret kan give dig healing.